SAKARYA / ADAPAZARI - Fatih İmam Hatip Ortaokulu

Fatih İmam Hatip Ortaokulu

Yağcılar Mahallesi Uhud Sokak No2 ADAPAZARI / SAKARYA
Vizyon
Faziletli, ahlaklı, etik kuralları benimsemiş, demokratik düşünce ve evrensel değerlere sahip; kararlı, inançlı, başarıyı ilke haline getirmiş bireylerin yetiştirildiği; sportif, sosyal, kültürel ve akademik alanda marka değeri olan bir kurum olmak.
Misyon
Öğrencilerimizde insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunan, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
08.40-14.50
İngilizce, Arapça
Ulaşım
Adapazarı´nın her yerinden dolmuş ile veya çarşıdan yaya olarak okulumuza ulaşılabilir.
Servis Bilgisi
Öğrencilerimiz okulumuza servisler vasıtasıyla uzak yerlerden gelebilme imkanına da sahiptirler.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Adapazarı merkezde yer almaktadır. İlçe Kaymakamlık binasına çok yakındır.
Merkeze uzaklık 0,5 km´dir.