SAKARYA / ADAPAZARI - Fatih İmam Hatip Ortaokulu

Ara

"Geçmişten Günümüze Kadın Kahramanlarımız" projesi kapsamında  proje  yürütücüsü okulumuz  Medine Müdafiii İmam Hatip Ortaokulu okulumuzu ziyaret ettiler. Bizlere proje ile ilgili  tasarlayıp yaptırdıkları Roll up  afiş ve broşürleri teslim ettiler. Biz de Aralık ayı ile ilgili yapacağımız faaliyetler hakkında  kendilerine bilgi verdik.

Ara

Okulumuz olarak "Geçmişten Günümüze Kadın Kahramanlarımız" projesinde Aralık Ayında  "Halide Edip Adıvar" ın hayatına,romanlarına,Kurtuluş Savaşından verdiği mücadelelere hep beraber bir kez daha tanık olacağız. Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Burcu Çankaya'nın hazırladığı belgeseli  hem konferans salonunda hem de sınıflarda öğrencilerimize izleterek açılışı yaptık.

Ara

Paydaşı olduğumuz 'Geçmişten Günümüze Kadın Kahramanlarımız' projesi Aralık ayında okulumuzda gerçekleşecek. Bizim kahramanımız Halide Edip Adıvar ve Fatih İmam hatip ailesi olarak yapacağımız faaliyetlerle ilgili toplantımızı yaptık.

Ekm

2017 Eylül ayında okulumuzda müdür yardımcısı olarak göreve başlayan Hakan ÇAĞLAYAN 2022 yılında Serdivan Yazlık Mehmet Zümra Kuş Ortaokulunda yeni görevine başlamıştır.

Hakan ÇAĞLAYAN arkadaşımıza okul öğretmenlerimiz tarafından veda yemeği düzenlendi ve okul müdürü tarafından kendisine plaket ve çicek takdim edildi.

Arkadaşımıza okulumuzda yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eder, bundan sonra ki çalışmalarında başarılar dileriz.

May

Din kültürü öğretmenlerimiz Nurdan ÖRENAY ve Derya ŞEN her yıl olduğu gibi bu yılda 40 Kavram 40 Ayet 40 Hadis etkinlikleri kapsamında panolarımızı oluşturup yarışmalarımızı düzenlediler.

May

Her yıl olduğu gibi bu yılda yıl sonu görsel sanatlar sergimizi velilerimiz ve Fatih İlkokulu öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirdik.

May

Her yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte geleneksel iftar programımızı gerçekleştirdik.

May

Sayın Valimiz Çetin Oktay KALDIRIM'ın himayelerinde yürütülen KitapSakarya projesi kapsamında kitap okuma etkinliğine katılan, "Kitap bizden, okumak sizden" kampanyasına başvuran öğretmen ve öğrencilerimize Sayın Valimiz Çetin Oktay KALDIRIM adına hediyelerini Okul Müdürümüz Sayın Rıdvan BADANKA takdim etti.

Mrt

İlimizde yer alan başarılı İmam Hatip Liselerine yönelik tanıtım ve bilgilendirme amaçlı Şehit Yılmaz Ercan Anadolu İmam Hatip Lisesine ziyaret gerçekleştirdik.

Ock

Okulumuzda ki dilek ve şikayet kutusunda ki öğrenci görüşlerimizide dikkate alarak okulumuzda karşılaşılan sorunlara yönelik toplantımızı gerçekleştirdik.

Ock

Kariyer buluşmaları etkinlikleri kapsamında emekli Okul Müdürü, Şair Hasan TOPCU'yu okulumuzda ağırladık. Hasan TOPCU öğrencilerimize deneyimlerini aktardı. Kendisine okulumuz adına teşekkürlerimizi sunarız.

Ock

Genç Bilginler Bilim Etkinlikleri kapsamında okulumuz Bilişim teknolojileri Öğretmeni Enes TÜRKOĞLU öğrencilerimize seminer verdi.

Nis

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİMİZDEN GAMZE ÖZKAN VE ELİF ŞEKERCİLEROĞLUNUN BAŞLATMIŞ OLDUĞU BANA BİR MASAL ANLAT PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ HENDEK HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİLER.